8`hus, Pluto og Skorpionen

Vi har brug for at komme ind i de sår som 8`hus fortæller om, så de kan blive healet. Til det skal vi bruge et andet menneske. Planeter i 8`hus siger at din opgave er at lære at ”stole på” da den modsatte oplevelse har eksisteret på et tidspunkt, at du ikke kan ”stole på” andre mennesker. Sætningen kunne lyde: Jeg er ikke åben (på grund af svigt, overgreb mm.) men jeg har brug for at være åben. Med Planeter i 8`hus bliver vi tricket af andre eller vi tricker andre. Der er noget som trænger til at blive healet, og det bliver det sammen med et andet menneske i en meget tæt og dyb forbindelse hvor begge er i kontakt med deres dybeste sårbarhed. Vi har brug for at andre ”tricker” vores 8`hus planeter for at blive i stand til at identificerer hvad det handler om. Du kan ikke lære 8`hus planeter at kende og hvad de gemmer på, uden et andet menneske. Det er kontakten med det dybeste i dig, i kontakt med det dybeste i den anden, der giver ”gaven” og ophealingen.

Sund 8`hus ”living”

Hvis du tricker mig- lad mig da ikke bebrejde dig det, selv om det gør ondt. For jeg har brug for at du ”trykker” på mig, så jeg kan få kontakt med den side i mig, da den trænger til at komme frem, så den kan blive healet.

Sund intimitet.

Planeter i 8`hus: Du vil blive tricket, det er en spirituel sandhed. I 8`hus åbner der sig den dybeste sensitivitet og sårbarhed. Når vi tillader at gå der ind med et andet menneske som vi åbner os for, bliver vores dybeste sårbarhed og sensitivitet blottet. 8`hus er fyldt med intimitet og seksualitet. Erfaringen bliver at alt kan heales. Det er igennem den smertefulde oplevelse af vores dybeste sår sammen med en anden, at healing bliver mulig. Til det er vi nødt til at omfavne følelsen af at være sårbar.
Del på Facebook

Andre indlæg