Astrologisk rådgivning

Hvad er er en astrologisk rådgivning?

I den astrologisk rådgivning bruger jeg dit personlige fødselshoroskop som udgangspunkt for de samtaler vi tager omkring det der røre sig i dig.

Dit personlige fødselshoroskop laves ud fra år, dato og tidspunkt, samt hvor du geografisk er født.

Med horoskopet, kan vi kigge ind i hvilke evner og resurser du har med dig i dit liv”, samt hvilke udfordringer der også er, astrologisk set. Det er denne ”viden” om resurser og udfordringer jeg bruger til at vejlede og rådgive om hvad der astrologisk set vil være gavnligt at kigge mere på, og hvad der vil give mening at slippe. 

Vi fødes ikke som “tomme kar” da vores sjæl lever evigt. Da vi for de flestes vedkommende alle har levet mange liv før dette, har vi erindringer med fra alle disse liv. Nogle af disse erindringer bestemmer stadig hvilke valg vi tager , selv om vi ikke er bevidste om eksistensen af disse erindringer. Man siger at op til 80% af de valg vi træffer i vores nuværende liv, er påvirket af disse erindringer eller kodninger fra vores tidligere liv.

Derfor kan det være en god ide at kigge på horoskopet og se på Pluto`s placering. Pluto og dens placering beskriver nemlig det som vores sjæl stræber efter at lære at kende. Sydlig måneknude beskriver hvordan denne længsel er kommet til udtryk og hvilke erfaringer det har givet.

Både Pluto og sydlig måneknude har et balanceringspunkt som ligger overfor deres respektive placeringer. I Pluto`s tilfælde hedder det polaritetspunktet og for sydlig måneknude hedder det nordlig måneknude.

Astrologisk rådgivning - Jens Mørk

Hvorfor vælge mig?

Pluto og sjælen. Noget af det jeg har meget fokus på i min rådgivning og som har min store interesse, er menneskets transformationsprocesser og de eksistentielle problemstillinger og udfordringer som vi har igennem livet. Her kigger jeg efter hvor planeten Pluto er placeret. Herigennem bliver det muligt at se hvor vi sjælsmæssigt har brug for at lære at slippe tillærte mønstre som vi ikke længere har brug for, at vi bærer med videre.

Så når jeg laver en astrologisk rådgivning, kigger jeg på Pluto`s placering i fødselshoroskopet og på hvor planeten befinder sig i klientens ”progressive” horoskop, netop nu.

Når vi taler om dybe omlægninger i vores liv har denne planet rigtig ofte en fremtrædende placering, på det aktuelle tidspunkt hvor klienten kommer. De transformationsprocesser den symboliserer, har alle med de dybe psykologiske områder i et menneskes liv at gøre og er vores sjæls fremmeste advokat.

Derfor er det for mig den planet, som det giver mest mening at fokuserer på, når det handler om eksistentielle problemstillinger eller udfordringer.

Du kan læse mere om planeten i blogindlægget. 8` hus, Pluto og Skorpionen

Hvad kan du bruge det til?

En astrologisk rådgivning kan skabe en forståelse for nogle barrierer som måske ikke før, har været helt tydelige. Vores personlige horoskop kan vise uendeligt mange ting. Hvilke evner og kvaliteter har du fået med ved fødslen, og hvor gemmer udfordringerne sig? Et horoskop er jo ikke ”sandheden” om dig, da det er en tolkning af himmellegemernes position, men det opleves meget ofte som om det faktisk passer på os og resonerer i os, når det horoskopet siger, bliver fortalt.

Så en astrologisk rådgivning er ikke terapi som sådan, det løser ikke dine problemer, men det giver dig en bevidsthed om hvor du måske skal sætte ind, hvor du bevidst skal fokusere din energi og måske hvor du bevidst skal give slip

Styrken ved astrologien.

En af de store gaver ved astrologien er, at den kan sætte ord på så mange forskellige problemstillinger, vi som menneske oplever. Der er så mange psykologiske og filosofiske vinkler på personlige og mellemmenneskelige temaer, at det føles berigende og givende når det bliver bredt ud foran os. Når vi mennesker har problemer eller udfordringer i livet, er vi ofte ikke klar over hvorfor de er der eller hvad vi skal gøre ved det. Her kan astrologien hjælpe med ”vinkler” og indblik, som når man har prøvet det og ikke mindst arbejdet med det, kan bevidne værdien af.

”Det kunne være at der skal fornyelse til på det arbejdsmæssige felt” eller at ”vi skal til at bruge vores kreative evner i højere grad end hidtil, da det ellers ikke giver livet den mening vi længes efter”. 

Mange gange kan der være problemstillinger som kræver at vi begynder et mere dybdegående terapeutisk arbejde med os selv, for at ændre vores livssituation og tilstand, hvilket astrologien også kan hjælpe med at belyse (se afsnittet: At ”give slip”).

Hvor vil du gerne hen?

Som med alt andet selvudviklingsarbejde, er det en god ide at tænke over hvad det er du gerne vil have ud af en astrologisk rådgivning.

Hvad er din udfordring eller dit problem?

Hvor vil du gerne hen?

Det er selvfølgelig også muligt at du ikke ved hvad du vil eller skal og det netop er derfor du kommer, for at få nogle input til hvad der kunne være på ”færde” i dig.

 

Hvad skal du forberede dig på inden en session?

Når du ringer angående en astrologisk rådgivning, er det en fordel at have fundet nedenstående oplysninger frem. På den måde kan vi med det samme aftale et tidspunkt, for din session. Hvis du ikke lige har oplysningerne klar, men først skal finde dem frem, sender du dem bare til mig. Når jeg så har modtaget dem, enten via af mail eller på anden vis, finder vi i fællesskab en dato for din session.

Oplysninger er:

Fødselsdato og år

Tidspunkt på døgnet, du er født

Hvor henne du blev født? (nærmeste by)

Hvis ikke du ved det og dine forældre heller ikke kan oplyse om på hvilket tidspunkt du er født, kan det hentes via landsarkivet., Dem har vi fire af i Danmark. Link til landsarkivet i de forskellige byer kan findes her Viborg, Åbenrå, Odense og København

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klik på:

  1. Brug arkivet
  2. Bestil oplysninger om dig selv
  3. Vælg: Bestil fødselstidspunkt
  4. Tryk på den blå ”knap” – Bestil fødselstidspunkt.
  5. Vælg mig selv og tryk “NÆSTE”.
  6. Udfyld blanketten med dine oplysninger og tryk “NÆSTE”.
  7. Vælg igen mig selv og udfyld formularen og tryk “NÆSTE”.
  8. Tryk nu “SEND”.
Astrologosk-astrologi-stjernetegn