Jens Mørk

Har prøvet meget forskelligt

Jeg har hele mit liv været engageret i det psykologiske og har arbejdet med mig selv i rigtig mange år. Jeg har igennem astrologien stiftet bekendtskab med sjælens længsel efter de transformationsprocesser som er livsnødvendige for at vi kan komme videre i livet.

Jeg fylder 60 år næste gang og har prøvet meget forskelligt i mit liv. Arbejdsmæssigt har jeg erfaringer fra forskellige brancher som håndværker til medhjælper i en daginstitution, til studerende på kunstakademiet og til selvstændig butiksindehaver. Jeg er oprindeligt uddannet elektriker. Grundet forventninger og nedarvede mangel på intellektuel selvtillid, formåede jeg ikke at gøre det psykologistudie til virkelighed, som jeg drømte om.

I 2017 startede jeg så en intensiv personlig udviklingsproces hvor jeg brugte systemisk familieopstilling (også bare kaldet familieopstilling) som den terapeutiske arbejdsform. Det blev livsændrende for mig, på grund af familieopstillingens evne til at ”komme forbi” hovedet og ned i kroppen på den fineste måde, hvilket var godt for mig. Så i januar 2022 er jeg færdiguddannet som systemisk familieopstiller.

Døden tæt inde på livet

Jeg har haft døden helt tæt inde på livet, da jeg mistede min kæreste og livsledsager. Tabet lærte mig vigtigheden af at turde være sårbar. Jeg mærkede hvor godt det gjorde og hvor meget det frisatte, når jeg tillod sårbarheden. Derfor er det bl.a også en af mine ønsker i mit daglige arbejde at hjælpe andre mennesker med at omfavne ”denne tilstand”, da det gør godt inden i os. Igennem denne ”tilladelse”, finder vi ind til det som virkeligt betyder noget for os, hvilket er rigtig smukt.

Livet er nogle gange kortere end vi regner med, så mit råd er:

”Udsæt ikke til i morgen, hvad du kan påbegynde i dag”

Hver er Jens Mørk