Anmeldelse af en astrologisk rådgivning.

I forbindelse med at Jens sprang ud som selvstændig behandler, fik jeg kendskab til hans tilbud på det astrologiske område, og jeg var hurtigt helt sikker på at han skulle lægge mit horoskop. Jeg satte ham derfor i gang med opgaven, og kan kun opfordre andre til at gøre det samme.

Nu har jeg tidligere fået lagt mit horoskop, men jeg oplevede at hos Jens fik jeg et horoskop der var langt dybere og mere indsigtsrigt end jeg havde drømt om. Det skilte sig meget ud grundet de evner Jens virkelig har til at se dybt og skarpt .

Horoskopet indeholdt et hav af værdifulde indsigter, som jeg fik fremlagt så jordnær og fint både ved samtale og lydfil som jeg kunne høre igennem mange gange og dermed stepvis suge alle detaljerne til mig.

Jeg mærkede tydeligt i mit system hvordan indsigterne i den grad ramte plet, og kunne bruges meget værdifuldt som en banebrydende visdom til min selvudvikling. Der blev samtidig vakt nogle ubevidste aspekter til live, som jeg ved lidt eftertanke også mærkede virkelig gav dyb og rigtig god mening.

Horoskopet gav mig et rigtig smukt og fint billede af hvad jeg har med mig i bagagen og hvad jeg skal arbejde hen imod. Hvad mine indre medfødte gaver er, og hvordan jeg når frem til den kraft jeg har som lyssjæl i solens skær. Jeg lærte mig selv noget bedre at kende gennem horoskopet, og forstod ligesom også mine skyggesider på en mere bredspektiveret måde.

Tusind tak Jens, for den skønne behandling. Kan på det varmeste anbefale dig.

Fisk fra 1976

Del på Facebook

Andre indlæg